Szolgáltatások

Tüzihorganyzás

A tüzihorganyzás során az acélszerkezeteket – a megfelelő tisztítást követően – horganyolvadékba (cinkolvadékba) mártással látjuk el felületvédelemmel. Az eljárás során a cink beépül az acél felületébe, azzal vegyületeket alkotva és a felületre rakódik tiszta cink formájában is, így egyszerre biztosítva a megfelelő tapadást és védelmet. A horganyolvadékba mártást megelőzően megtisztítjuk a szerkezet felületét a zsíroktól, olajoktól, rozsdától, vékony revétől, így az fémtiszta felülettel merül a horganyfürdőbe.

Tüzihorganyzó kádunk hasznos mérete 4800mm x 1800mm x 1100mm, így az ebbe a méretbe beleférő szerkezeteket tudjuk egyszeri mártással horganyozni.

Galvanikus horganyzás

A galvanikus horganyzás során az acélszerkezeteket – a megfelelő tisztítást követően – a horganyt cinkvegyületet tartalmazó elektrolitból választjuk le a katódnak kapcsolt acélszerkezetek felületére, majd passzíváljuk. A galvanikus úton leválasztott horganyréteg a tüzihorganyzott rétegnél esztétikusabb, egyenletesebb, azonban vékonyabb.

Galvanizáló kádunk 1500mm x 1200mm x 1000mm, azonban egyéb tényezők miatt nem lehet konkrét hasznos mérettel jellemezni.

Acélszerkezet gyártás

Cégünk profiljába tartozik a nehéz és középnehéz, könnyűszerkezetes acélgyártás, lemezmegmunkálás, préselés-képlékenyalakítási munkálatok.

Daruzható gyártócsarnokunknak köszönhetően nagyobb méretű szerkezeteket is le tudunk gyártani.
Társaságunk célja a hosszútávú fejlődés, megfelelő minőségű kivitelezés megrendelőink részére.

Több évtizedes szakmai tapasztalatunk és szakembereink garantálják szolgáltatásaink kifogástalan minőségét.
Céljaink elérése érdekében maradéktalanul korrekt, kiszámítható üzleti magatartást tanúsítunk megbízóink iránt.